top of page
DSC_9000-2.jpg

In de media

Mijn visie en missie

In deze wereld waarin de jacht naar perfectie zo'n belangrijke rol lijkt te spelen en waarin je constant het gevoel hebt je mooier voor te moeten doen, omdat je niet mooi, succesvol en goed genoeg bent zoals je bent, voel ik een diep verlangen om terug te gaan naar de essentie.  

Mijn leven veranderde compleet toen ik mijn imperfecties ging zien als kracht.

Ik ben ervan overtuigd dat God juist gebrokenheid en imperfecties wil gebruiken in jouw en mijn leven.

Zonder mijn lichamelijke beperking had ik niet op een TEDx podium gestaan en had ik niet het verhaal kunnen vertellen wat ik nu vertel.

 

ik heb deze beperking, maar ik kies elke
dag zelf hoe ik ermee om ga.

Niet de pesters van vroeger.
Niet mijn angsten.
Niet de klank van mijn stem.

De kracht van imperfectie ligt voor mij in het delen van deze kwetsbaarheid. Dit brengt mensen terug naar de essentie van wie zij zijn, zorgt voor échte verbinding en heelt.

Als schrijfster en spreekster deel ik graag mijn visie die al eerder vertaald werd in onderstaande publicaties..

TEDx Talk


"Het doet me pijn om te zien hoeveel mensen zich klein houden.
Jij hebt, met jouw unieke gaven en talenten, iets te bieden wat
niemand anders te bieden heeft."

Interview met Sanny Zoekt Geluk

5d3b171c7119e.opzeggen eva eo i-finish.png

 “Ik merk dat kwetsbaarheid aanstekelijk werkt. Door mezelf niet mooier voor te doen dan ik ben, geef ik de ander toestemming om zichzelf ook te laten zien. Die echte verbinding is voor mij het mooiste wat er is.:

GNR-logo-restyled.png

“Ik was er echt van overtuigd dat God een fout had gemaakt toen Hij mij maakte”, vertelt Evelyn  in Bij Jorieke. “Het kon volgens mij niet de bedoeling zijn dat ik er op deze manier zou zijn. Ik voelde me waardeloos en zag geen doel in het leven. Ik was er immers per ongeluk.”

Schermafbeelding 2022-01-26 om 16.37.32.png

"Wat als je hoofd soms sneller wilt dan je lichaam kan? Evelyn kan erover meepraten. De ambitieuze spreker en coach werd geboren met een hersenbeschadiging. ,,Soms heb ik niet genoeg energie om te doen wat ik wil doen, het gaat op Gods tempo. Dat vraagt veel geduld."

2df8b355-44cb-4265-b38d-3ed6475057e7 4_edited.jpg

In de 'Grenzeloos Leven' podcast van Fenna van Hou het luchtig, leer je alles over een grenzeloze mindset. 

In deze podcast deel ik mijn ondernemersreis tot nu toe. Hoe ik van fotografe gegroeid ben naar schrijfster, spreekster & coach. En ik vertel waarom ik mijn bedrijfsnaam heb veranderd van Onbeperkt Puur naar Evelyn Koelewijn.

 

Maar we praten in deze podcast ook over hoe we omgaan met onze fysieke vermoeidheid als gevolg van lichamelijke beperkingen. En we geven tips! 

Podcast

Contact opnemen voor een interview of project?

 Leuk!
 

Je kunt mij heel enthousiast krijgen van werken met mooie mensen en ik sta er altijd voor open om samen mooie dingen te creëren.

 

Dus schroom niet en...
 

bottom of page